Billige Kvinner Parajumpers Harraseeket Jakker Tau Oslo

USAs militære for å åpne alle kamp arbeidsplasser til kvinner

Det var flere netter hvor sikkerhetsstyrker pågikk Billige Kvinner Parajumpers Harraseeket Jakker Tau Oslo hele skvadronen, wrangling opp beruset, mindreårige flyvere. Jeg hadde ikke noe problem med dette, så jeg var på alder, men det var ekstremt irriterende å måtte delta orienteringer om fulle tenåringer, da jeg fulgte reglene. På toppen av alt dette, de kan og de vil låse skvadronen for alvorlige lovbrudd.

Og enda viktigere, vil vår militære kunne utnytte de ferdigheter og perspektiver som talentfulle kvinner har å tilby. 'Yepez sa hun er spent på å se nye kvinnelige rekrutter har nesten.' Når våre nye rekrutter gå gjennom sine grunnleggende opplæring, og de velger sine militære jobb, hva de kommer til å velge, jeg er veldig spent på å se det, 'Yepez said.She sa hun vet første hånd hva det er som å være eneste kvinne i et manns eneste enheten etter å ha blitt utplassert med bekjempe ingeniører i Irak. 'jeg fikk tildelt som offentlige anliggender og ville gå ut på ruteklarerings oppdrag med disse herrene. At det menn gjør. Combat ingeniører, 'sier hun.

Billige Kvinner Parajumpers Harraseeket Jakker Tau Oslo

Marines privat stritter i kunngjøringen. De gjennomførte et år lang studie som fant kjønns integrerte enheter var langsommere, mindre dødelig og mer utsatt for skader enn alle mannlige enheter. Marine offiserer sa også akseptere kvinner ville føre til større risiko, noe som betyr flere marine kamp tap.