Hver gren bør respekteres, så vel som de som tjener. Men fakta er fortsatt at den amerikanske hæren var den første i 1798. Teknisk United States Coast Guard er ikke under noen gren av det militære, de faller inn under Dept of Transportation.

Kvinner Parajumpers Midseason Strøk Grå Norge

Hæren har en spesifikk gren innen det kalt 'Special Forces'. Imidlertid er disse soldatene samlet Kvinner Parajumpers Midseason Strøk Grå Norge under paraplyen betegnelsen 'spesialstyrker' som inkluderer Navy SEALs, Army Rangers, Delta Force, Air Force Para Jumpers og Cost Guard Para Rescue, Marine Force Recon, og 160th Special Operations Aviation Regiment (SOAR) av hæren. Andre enheter er ofte klassifisert etter SOF skoler men knyttet til vanlige enheter, for eksempel LRPs og speidersnikskyttere.

Bedell: Ja, det er et stort poeng. Og, du vet, hvis du tenker på hva Marine Corps gjør, kjemper Marine Corps. Det er en krig kamporganisasjon. CW5 Burgess: 'Det er ikke i hæren interesse å sette noen eller noen del av deres organisasjon opp for svikt Så det kommer til å være i deres beste interesse å sette den beste personen i den jobben, slik at enheten vil gjenkjenne det og innse at det. er ok. Du er alltid nødt til å bevise deg selv.